Paris Packaging Week – Ιανουάριος 2024

Paris Packaging Week – Ιανουάριος 2024

 

Η Μάχη Κακαβά και η ABC DESIGN Communication επισκέφθηκαν την έκθεση Paris Packaging Week που διοργανώθηκε τον Ιανουάριο στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχε τη δυνατότητα να συναντήσει επαγγελματίες και πελάτες από όλο τον κόσμο, προωθώντας τις υπηρεσίες της και αναπτύσσοντας νέες επαγγελματικές σχέσεις.

Η συμμετοχή της ABC DESIGN Communication στην έκθεση ήταν επιτυχημένη και συνέβαλε στην αύξηση της φήμης και της αναγνωσιμότητας της εταιρείας στον κλάδο της συσκευασίας.

Οι εκθέτες προσπάθησαν να ενημερώσουν το κοινό τους, για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα και να καταδείξουν τις καινοτόμες τεχνολογίες και υλικά που χρησιμοποιούνται.

Όσον αφορά την τυπογραφία, παρουσιάστηκαν νέες μεθόδους εκτύπωσης που προσφέρουν πιο ακριβείς και επαγγελματικά αποτελέσματα. Οι εκθέτες προώθησαν τα νέα μηχανήματα και εξοπλισμό που επιτρέπουν την εκτύπωση σε διάφορα υλικά και επιφάνειες, όπως χαρτί, χαρτόνι, γυαλί και πλαστικό.

Στον τομέα της συσκευασίας, παρουσιάστηκαν προηγμένες τεχνικές και εκτυπώσεις που δίνουν έμφαση στον σχεδιασμό και στην αισθητική. Οι εταιρείες προώθησαν τη χρήση περιβαλλοντικά φιλικών υλικών και καινοτόμων σχεδίων που προσελκύουν την προσοχή του καταναλωτή.

Τέλος, όσον αφορά το φινίρισμα, παρουσιάστηκαν νέες τεχνικές και υλικά που προσθέτουν αξία στα προϊόντα. Αυτές περιλάμβαναν ειδικούς τύπους λούστρων, μεταλλικά φινιρίσματα, ανάγλυφα στοιχεία και ειδικά χρώματα.

Συνολικά, η έκθεση συσκευασίας στο Παρίσι αποτέλεσε μια σπουδαία ευκαιρία για τους εκθέτες να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην τυπογραφία, συσκευασία και φινίρισμα και να ενημερώσουν το κοινό για τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους όταν πρόκειται για τη δημιουργία και την παραγωγή συσκευασιών.

el